Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Típica retirada dels presidents autonòmics socialistes si perden

Francina Armengol anuncia que encapçalarà la llista del PSIB a les eleccions espanyoles, abans el president Antich o Montilla havien fet el mateix.

|

- Publicitat -

La presidenta en funcions de les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat aquest dissabte que encapçalarà la llista del PSIB-PSOE a les eleccions espanyoles del 23 de juliol. Armengol va perdre les eleccions autonòmiques del 28 de maig davant del PP, que previsiblement podrà governar amb el suport de Vox, amb qui sumen majoria absoluta al Parlament Balear. Davant de l’avançament electoral anunciat pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez, Armengol ha fet saber durant el Consell Polític del PSIB-PSOE que vol ser la cap de llista dels socialistes balears el 23-J.

Publicitat

“Us vull demanar el vostre suport perquè crec que, ara més que mai, hem de fer un pas endavant i ferm” per tal d’evitar que l’estat espanyol tingui “un govern de dreta extrema i extrema dreta”, ha dit. Armengol ha garantit que s’hi deixarà “la pell” perquè les Balears “no pateixin aquestes injustícies”.

Et pot interessar  Francina Armengol assistirà a l'acte institucional de la Diada
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió