Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

“Ciudadanos”: L’últim que tanqui la llum i la porta

El que va ser el partit més votat a Catalunya podria esta fent les darreres “bufonades” en una campanya electoral

|

- Publicitat -

Grau avisa que les municipals són “l’última oportunitat per rescatar Barcelona” i “alliberar Catalunya”, però són segurament el tancament d’un partit camí de la seva desaparició
La candidata de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona, Anna Grau, ha afirmat aquest divendres que les eleccions municipals del 28-M són “l’última oportunitat en molt de temps de rescatar Barcelona i alliberar-la, i des d’aquí començar a alliberar tota Catalunya”. En l’acte d’inici de campanya celebrat al Centre Cívic Urgell, a l’Eixample, Grau ha assegurat que els comicis no només són importants pel futur del partit. “Podem aixecar això, no per nosaltres, no es tracta de salvar Ciutadans, es tracta de salvar Barcelona i Catalunya, salvar a la gent”, ha asseverat. Per la seva part, l’eurodiputat Jordi Cañas ha vaticinat que el partit tindrà una posició decisiva i demanarà entrar a govern amb àrees “clau” com Seguretat i Urbanisme. Oblidant segurament que aquest podria ser la darrera campanya d’un partit polític que va ser el més votat a Catalunya fa pocs anys.
“Catalunya no serà normal fins que tingui un president de la Generalitat de Ciutadans o una alcaldessa de Barcelona de Ciutadans”, ha proclamat Grau en un acte que ha reunit mig centenar de persones, principalment candidats del partit a la demarcació. Grau també ha ressaltat que el seu partit no ha votat cap pressupost a Ada Colau ni han avalat els seus “atacs al bilingüisme” i la seva “hispanofòbia”. Tanmateix, ha criticat el govern municipal per la pressió fiscal imposada a la ciutat i pel seu discurs de “turismofòbia”.
Cañas, aviat l’eurodiputat que no tindrà partit
Abans de la intervenció de la candidata ha parlat també l’eurodiputat i fundador del partit Jordi Cañas, que ha criticat que els votants de Barcelona hagin d’escollir entre candidats de poc “futur”, com Xavier Trias o Ernest Margall. “Maragall és el que més coneix l’ajuntament perquè va començar sent assessor franquista. Mai diu que ell va començar sent un assessor amb Porcioles”, ha recordat. “Això és el que té Barcelona de futur?”, s’ha preguntat el dirigent liberal.

Et pot interessar  Ara Eivissa vol que es destini a usos socials un hotel de luxe públic per a militars
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió