Dimecres, 27 de gener de 2021 - Edició 916
La República

Torna l’obsessió de C’s per les pancartes als ajuntaments en període electoral

Demana a la Junta Electoral que es retiri la “simbologia partidista” a l’ajuntament de Sant Cugat

Redacció
Redacció 11/01/2021
Façana de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

C’s torna a “confondre’s” i assenyala erròniament la demanda de llibertat d’uns presos polítics com a “simbologia partidista”. A manca d’argumentari, a manca de propostes en positiu, els polítics de C’s segueixen amb la seva obsessiva croada. Ara és la formació municipal del partit a Sant Cugat del Vallès qui demanarà a la Junta Electoral de Zona que insti el consistori a retirar la pancarta que hi ha a la façana de l’Ajuntament.

En un comunicat, el portaveu del partit taronja, Aldo Ciprian, ha justificat la mesura per “l’incompliment de la resolució que obliga el Govern i els ajuntaments a garantir la neutralitat de tots els espais públics, especialment en període electoral”, en referència als comicis catalans del 14 de febrer. Ha assenyalat que, malgrat el dictamen d’aquests organismes, “encara hi ha penjades pancartes i simbologia amb un contingut clarament partidista” i per això ha demanat a les juntes electorals de zona que obliguin les administracions locals a retirar-les.

C’s ha subratllat que volen “unes eleccions del 14-F lliures i uns edificis públics que representin tots els catalans, no solament una part” i Ciprian ha criticat que “els partits separatistes utilitzin les institucions com un tauler de propaganda al servei de la seva causa”.

Relacionats