Divendres, 28 de gener de 2022 - Edició 1282
La República

Junts per Catalunya presenta una flota de 25 furgonetes que recorreran el territori

Barcelona – Irene López Aquest matí, la candidata de Junts per Catalunya, Laura Borràs, acompanyada del seu director de campanya, Francesc de Dalmasses, s’ha desplaçat fins a l’aparcament de vehicles […]

Irene López i Favà 30/01/2021
Furgonetes JXCAT

Foto: Irene López

Barcelona – Irene López

Aquest matí, la candidata de Junts per Catalunya, Laura Borràs, acompanyada del seu director de campanya, Francesc de Dalmasses, s’ha desplaçat fins a l’aparcament de vehicles del costat del Palau Sant Jordi de Montjuïc per donar la benvinguda a una flota de 25 furgonetes logotipades amb les sigles i els eslògans del partit que recorreran tots els pobles i municipis del territori català per tal de repartir els cartells electorals i fer arribar la veu de la candidatura a tants llocs com faci falta.

Així ho ha explicat Borràs davant dels mitjans en destacar que “en un context de pandèmia, volem poder garantir la salut personal de tothom i fer que estiguin a prop del nostre missatge lluitador, d’esperança i de futur presentant aquesta flota de furgonetes que aniran amb afiliats voluntaris a tot arreu”.

Una mobilització en la qual tampoc hi faltaven els representants d’arreu del terriotori, com és el cas dels de les Terres de l’Ebre que, amb l’ajut de tres vehicles, aniran visitant els propers dies els municipis de la Terra Alta, el Baix Ebre, el Montsià i la Ribera d’Ebre. En aquest cas, alguns dels ebrencs assistents eren el representant de JXCAT a Bot, Jaume Sabaté, el candidat número nou de les llistes, Rai López.

L’acte ha tingut lloc poc després que els presos polítics haguessin sortit de la presó exercint el seu dret de participació d’una campanya electoral. És per això que Laura Borràs ha recordat que “els presos polítics han sortit d’allà on mai haurien hagut d’entrar. Són els nostres representants legítims i participaran ja avui mateix als actes de la campanya”.