Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Xavier Sàez (Esquerra Lleida) lamenta que la resta de partits no respectessin la treva de campanya durant la Festa Major

|

- Publicitat -

Xavier Sàez ha remarcat la importància que té la campanya electoral ja que està en joc el futur de la ciutat i, per això, ha lamentat que “els qui hem fet la treva” han estat els qui més tard l’han començat. En aquest sentit, el candidat republicà ha dit, en referència a Convergència i Unió (CiU), que repartir propaganda electoral a la sortida de la Catedral el dia de Sant Anastasi “demostra molt poc respecte per la festa i pel sant”.

Publicitat

Així mateix, també ha criticat que durant aquests dies alguns partits hagin publicat anuncis dels seus candidats que convidaven la gent a actes de la Festa Major.

Altrament, Sàez ha criticat el candidat de CiU, Isidre Gavín, perquè ahir, diumenge, quan encara no s’havia acabat la Festa Major, va fer unes declaracions que elogiaven els actes de Setmana Santa de Tarragona i lamentaven que a Lleida no es fes igual. Segons Sàez, això representa tornar a “caure en el victimisme” i ha comentat que si a Tarragona ‘fan el que fan’ és perquè allà hi ha la Petroquímica de Repsol, que “aboca un munt de diners a les festes per dissimular determinades coses”.

Per a Sàez, la passada Festa Major ha estat la més exitosa de la història de la ciutat i s’ha mostrat satisfet per la quantitat de gent que ha freqüentat les diferents activitats programades. Segons Sàez, a Lleida hi havia gent de fora i per això ha dit que si la resta de candidats no haguessin fet campanya els hauria passat com a ell, que la gent de fora l’aturaven per preguntar-li diferents qüestions sobre el programa d’actes.

Finalment, Sàez ha recordat que per l’Aplec del Caragol, que se celebra el pròxim cap de setmana, Esquerra tornarà a fer una treva de campanya però aquesta vegada només al barri de Cappont, que és on hi ha els Camps Elisis i on se celebra justament la festa gastronòmica. En aquest sentit, el candidat republicà ha demanat als militants i simpatitzants d’Esquerra que vagin a l’Aplec que no facin campanya per compte propi per respectar el que s’ha compromès el partit.

Això no obstant, Sàez sí que ha assegurat que durant el cap de setmana de l’Aplec els republicans preveuen fer campanya al mercadet de fruites i verdures de Pardinyes així com que també tindran obert l’estand electoral situat a la plaça Sant Francesc.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió