Edició 1960

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 07 de desembre del 2023
Edició 1960

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 07 de desembre del 2023

Woody Allen serà investit doctor honoris causa per la UPF

|

- Publicitat -

Segons han informat a Europa Press fonts de la UPF, el pròxim 30 de maig està prevista una reunió del Consell de Govern de la UPF, on s’aprovarà oficialment l’esmentat nomenament. En principi, es preveu que sigui un acte formal, però “a la mesura del personatge”.

Publicitat

La iniciativa d’investir doctor honoris causa Woody Allen ha estat del propi rector de la UPF, Josep Joan Moreso, en reconeixement de la personalitat del cineasta i la seva trajectòria.

El nomenament ja ha estat comunicat al director novaiorquès, que ha acceptat “molt content” la distinció de la UPF i ha estat el cineasta mateix qui ha proposat la data d’investidura ,perquè ja és a la ciutat preparant el rodatge de la seva pròxima pel·lícula.

La investidura com a doctor honoris causa serà anterior al començament del rodatge de la seva pel·lícula a Barcelona, en què intervindran actors com Penélope Cruz, Scarlett Johansson i Javier Bardem.

Woody Allen serà el tercer doctor honoris causa investit per la UPF. El primer va ser el clergue i pacifista sud-africà Desmond Tutu, el 2000, i el segon, el teòleg i historiador Miquel Batllori, el 2002, que va ser investit juntament amb 10 universitats catalanes més.

El repartiment català ja està lligat

Com us explicàvem fa uns dies, el repartiment català ja s’ha lligat, i seran 7 els actors i actrius del Principat que participaran al film, si bé encara no coneixen quina mena de paper hi tindran. Al fitxatge de Joan Pera, Joel Joan, Lloll Bertran i Abel Folk cal afegir-hi el d’altres actors catalans com Jaume Montané, que ja ha participat en projectes internacionals com El perfum, Romasanta o a El cor de la ciutat.

Publicitat

Més notícies

Opinió