Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

Vueling ja uneix ciutats europees

|

- Publicitat -

L’aerolínia catalana de baix cost Vueling, amb base d’operacions a l’aeroport del Prat, ha inaugurat aquest dilluns la nova ruta París-Milà, que la converteix en la primera companyia que uneix dues ciutats fora de l’Estat espanyol.

Publicitat

Aquesta nova ruta estrena el pla d’expansió de Vueling per Europa, que continuarà amb noves rutes fora de l’Estat que connectaran París amb Amsterdam, Venècia i Roma. Vueling ja ha superat els 5 milions de passatgers transportats des del seu primer trajecte, el juliol de 2004. A dia d’avui Vueling té una flota de 16 avions Airbus A-320, i preveuen comptar amb 25 aeroplans a finals de 2007.

Aquest nou enllaç internacional, amb un vol diari inicial en cada sentit, es duplicarà al maig, coincidint amb l’obertura de la primera base internacional de la companyia aèria.

Vueling continua superant al seu més directe competidor en el mercat del baix cost espanyol, la filial d’Iberia Clickair. El web de Vueling compta amb versions en català, euskera i gallec, mentre que el de Clickair diposa únicament d’una versió en català fruit de les pressions de la societat civil. Vueling utilitza el .CAT, mentre que Clickair no sembla que tingui cap intenció de fer-ho. A més el personal de cabina de Vueling sol expressar-se en català en les comunicacions amb el passatge, mentre que el català és sistemàticament menystingut per la tripulació de Clickair tot i tenir la base d’operacions a Barcelona.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió