Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

[Vídeo] Taxistes en vaga terroritzen una família francesa que viatjava en Cabify

Redacció| Centenars de taxistes de tot l'Estat s'han manifestat aquest dimecres a Barcelona durant la primera de les dues jornades de vaga convocades per protestar contra la suspensió cautelar per part del Ministeri espanyol de Foment del reglament aprovat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona que limita la presència de vehicles amb llicència VTC, utilitzades per empreses com Uber o Cabify, a la zona. 

Redacció
Redacció 25/07/2018
La protesta s'ha desenvolupat entre xiulets, petards i pots de fum; però -sense dubte- un dels moments més tensos ha estat quan alguns taxistes han increpat i intentat agredir el conductor d'un vehicle de Cabify que transportava una família francesa. Ha estat a la cantonada del carrer Aragó amb Girona, on el cotxe es trobava parat pel trànsit.

Quan han començat a colpejar el cotxe amb objectes metàl·lics i a cops de peu (a poc a poc, més i més taxistes s'hi anaven sumant), el conductor de Cabify els ha fet saber que hi havia una família de turistes francesos a dins i que un dels seus membres era una nena petita. Amb tot, aquests no han parat l'atac i fins i tot han empès al conductor i el pare de la família ha patit un atac amb un spray quan ha sortit del vehicle. 

El periodista de 'El Periódico' Carlos Márquez ha gravat el moment i ha destacat a Twitter “la cara de terror de la nena francesa”.