Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

[Vídeo] El portaveu de C’s a Benidorm es grava infringint la normativa de trànsit

Redacció| El portaveu de Ciudadanos a l'ajuntament de Benidorm (País Valencià), Rafael Gasent, gravava la setmana passada un vídeo per reivindicar que el seu partit ha fet possible -després de diverses reclamacions al govern del PP- l'obertura al trànsit d'un carrer tallat a la circulació els dimecres i diumenges des de fa 40 anys amb motiu d'un mercat ambulant. Ara, amb tot, les imatges s'han fet virals per un motiu ben diferent. 

Redacció
Redacció 19/07/2018
El regidor no es va adonar que estava cometent diverses infraccions de trànsit, com gravar amb el mòbil mentre conduïa. A més, es va saltar un senyal d'stop. El cotxe porta el distintiu de Servei Oficial de l'ajuntament i, tot i que en el vídeo apareixen agents de la policia local, ningú li retreu les infraccions. A continuació, podeu veure el vídeo, publicat pel mitjà 'Alicante plaza'. 

 
Degut a la polèmica, Gasent s'ha disculpat via Facebook: “És evident que tots ens equivoquem, però potser la pitjor part és reconèixer-ho i demanar disculpes. Jo ho faré. Fa uns dies, després d'un important èxit per a tothom, l'emoció em va poder i vaig gravar un vídeo des del meu vehicle personal mentre conduïa. Ho sento, em disculpo i assumiré tota la meva responsabilitat. Gràcies”, ha escrit.