Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

València acull la catorzena edició de la Campus Party amb més de 3.000 incrits

La catorzena edició de la Campus Party de València ha obert les portes aquesta mitjanit amb més de 3.000 persones disposades a passar una setmana connectats a la xarxa i participant de les activitats que es programen en el marc de la trobada iniciada l’any 1997. Aquesta gran reunió al voltant d’Internet i les noves tecnologies, conta amb una velocitat de descàrrega de fins a 10Gb/s i la presència de personatges tan coneguts en el sector com Steve Wozniak, un dels fundadors d’Apple.

Redacció
Redacció 27/07/2010

La Campus Party de Valencia s’ha iniciat aquesta mitjanit amb més de 3.000 persones disposades a passar una setmana connectats a la xarxa i participant de les activitats programades en aquesta catorzena edició. L’alta velocitat de descàrrega, que arriba fins a 10Gb/s i la presència de cares conegudes de la informàtica com Steve Wozniak, un dels fundadors d’Apple, fan d’aquesta edició una de les més atractives dels darrers anys.

Els ‘campusaires’, nom amb el qual es coneix als participants, han anat arribant a la Ciutat de les Arts i les Ciències carregats amb els seus ordinadors i tot el material necessari per passar la setmana. La Campus Party acabarà el proper 1 d’agost.