Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

Uns 400 motoristes es manifesten a Barcelona per reclamar la substitució dels guarda-rails de les carreteres

|

- Publicitat -

Els motoristes han iniciat el seu recorregut a l’avinguda Joan XXIII, han continuat per l’avinguda Diagonal, el carrer Numància, plaça Espanya, carrer Balmes, Pelai, plaça Catalunya i passeig de Gràcia i han tornat després al punt de començament.

Publicitat

A la plaça Catalunya els motoristes han fet un parada per llegir un manifest i per guardar un minut de silenci per la mort recent de diversos companys. La iniciativa, que també ha tingut lloc en altres punts d’Espanya com Saragossa, Madrid o Santiago de Compostela, pretén informar la resta de ciutadans del perill que suposen aquests elements de contenció.

La qüestió principal, segons els organitzadors, és que les administracions siguin conscients de la necessitat de substitució dels guarda-rails perquè “tallen, mutilen i maten cada any milers de motoristes i ciclistes”.

Així mateix, segons ha explicat a un portaveu, volen que comencin a instal·lar en els guarda-rails una doble franja que protegeixi els motoristes “de tallar-se amb les barreres”, i que “absorbeixi l’impacte per evitar que el cos reboti cap al mig de la via”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió