Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

Uns 130 expositors participen a la Mostra d’Entitats dels Països Catalans que s’ha celebrat a l’Arc de Triomf de Barcelona

Un total de 132 expositors han participat al llarg d’aquesta Diada de Sant Jordi en la sisena edició de la Mostra d’Entitats dels Països Catalans, que s’ha fet al Passeig Lluís Companys de Barcelona, a peu de l’Arc de Triomf. El responsable de la seva organització, Enric Fontanals, ha explicat que aquest any preveuen haver augmentat entre un 10 i un 15% el nombre d’assistents. L’any passat hi van passar entre 30.000 i 35.000 persones. L’objectiu és ‘demostrar que la catalanitat continua al carrer i vigent’.

Redacció
Redacció 12/09/2007

Fontanals ha destacat el fet que aquesta mostra celebri la seva sisena edició, sobretot tenint en compte que aquesta és una activitat que no rep cap tipus de suport econòmic per part de cap administració. De fet, ha remarcat que es fa gràcies a un ‘conjunt d’individualitats’, fet del qual Fontanals ‘presumeix’.

Entre alguns dels expositors que s’han pogut veure hi hagut escriptors, mitjans de comunicació, músics, fabricants de vi o d’estelades. Fontanals ha explicat que s’hi ha aplegat ‘tot tipus de gent que tenen un projecte de país d’una vessant o una altra’.

En total, la mostra ha ocupat un total de 15.000 metres quadrats i ha comptat, com és habitual, amb una carpa de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), així com diverses conferències.