Edició 2184

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de juliol del 2024
Edició 2184

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de juliol del 2024

UDC de Canet assegura que no hi ha cap possibilitat de pacte postelectoral amb CDC

|

- Publicitat -

Primer va ser Duran, que va impedir que els dos partits es presentessin separats a Vic, després Convergència va deixar tirats els d’Unió a Gavà 15 minuts abans de presentar les llistes electorals, i ara el cas Canet.

Publicitat

I és que el president d’UDC a Canet de Mar, Quim Dotras, va assegurar ahir que no hi ha possibilitat d’arribar a un acord postelectoral amb CDC al municipi.

Dotras s’expressava així després que el codirector de la campanya de CiU i dirigent d’Unió, Antoni Castellà, assegurés la setmana passada que hi havia possibilitat d’acord amb CDC a Canet i a Sant Carles de la Ràpita, els dos municipis on la federació concorre a les municipals del 27 de maig per separat.

Segons Dotras, és “impossible” cap acord amb la llista de CDC a Canet, formada pels membres de la dissolta Plataforma independent de Canet -liderats per Francesc García-, expulsats el 1999 de CDC i readmesos el 2006, contra qui CiU va secundar una moció de censura quan van accedir al govern municipal el 1999.

Castellà va dir la setmana passada que confiava a “poder arribar a un acord entre la gent d’una candidatura i una altra” per solucionar les diferències que els van impedir consensuar llistes amb militants els dos partits de la federació. A Canet i Sant Carles de la Ràpita UDC concorre a les municipals sota les sigles d’Unió Municipal de Catalunya.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut