Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

TVE boicoteja un grup català per negar-se a cantar en castellà

A la tasca d’espanyolització de TV3 s’hi uneix Televisió Espanyola, i aquests últims ja descaradament. Després d’episodis memorables com el ‘Paraules d’amor’ cantat en castellà a l’Operación Triunfo de Mainat […]

Redacció 29/05/2007

A la tasca d’espanyolització de TV3 s’hi uneix Televisió Espanyola, i aquests últims ja descaradament.

Després d’episodis memorables com el ‘Paraules d’amor’ cantat en castellà a l’Operación Triunfo de Mainat i d’altres trincaires, l’últim capítol de vexació cap al fet català és el boicot que us expliquem a continuació.

Televisió Espanyola ha exigit al grup de rock Pastorets Rock que tradueixin les seves lletres al castellà si volen cantar al programa Gong Show, que es començarà a emetre properament per la primera de TVE.

Com pretenen que un grup que toca cançons típiques catalanes vestits de pastorets i amb uns 40 concerts aquest estiu per tot Catalunya cantin “bajando de la fuente del gato una chica, una chica, bajando de la fuente del gato una chica y un soldado”?

Davant la negativa dels Pastorets Rock, la direcció de TVE els va fer fora de la gravació del primer programa. Perquè llavors diguin que no hi ha boicot als productes catalans…