Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Veritats de la Fira d’Abril (1) – Col·lectiu Crisol part A

|

- Publicitat -

A la Fira d’Abril no hi ha un pam de net. Amb les següents paraules, i durant els pròxims dies, un anirem informant de la multiplicitat d’obscuritats, irregularitats i diferents actes de corrupció que s’amaguen darrera de la festivitat i l’alegria de la Fira d’Abril. El nostre objectiu és que entre tots, descobrim la veritat.

Publicitat

Avui ens ocuparà el col·lectiu Crisol. Aquest col·lectiu té una activitat principal en l’elaboració de la fira. Josep Maria Sala, secretari d’àrea del partit socialista, implicat, processat i condemnat pel finançament il·legal del seu partit pel cas FILESA, n’és un dels promotors. Doncs bé, a què es dedica aquesta agrupació? Ho intentarem definir clar i català. Crisol és un lobby de gent de l’entorn socialista que pretén tenir controlats els immigrants espanyols a Catalunya i evitar la seva integració.

Com? Un dels objectius és crear a Catalunya un moviment bàsicament andalús on els mateixos andalusos puguin votar a les eleccions catalanes o a les andaluses. Si la seva decisió fóra la de fer ús del seu vot a les terres catalanes tindrien prohibit votar una formació nacionalista. La idea es justifica en què si Catalunya aconsegueix recaptar els impostos dels treballadors en territori català i després mitjançant un pacte bilateral arriba a un acord de solidaritat amb l’Estat espanyol, tota la feina dels andalusos feta aquí i cotitzada aquí no va a parar a la seva terra d’origen.

La idea de Crisol de segregar la societat es plasma en la Fira d’Abril, així com en altres entitats com la corrupta FECAC, de la qual ja en parlarem properament.

En una propera edició us explicarem quins vincles existeixen entre el PSC i el Col·lectiu Crisol. Us revelarem noms que demostren com el PSC vol tenir controlada la immigració a través d’aquest col·lectiu.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió