Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

Toni Soler vincula les seleccions amb l’estat propi

|

- Publicitat -

El periodista Toni Soler ha estat entrevistat al Selecciona’t, la revista de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, d’aquest mes de maig.

Publicitat

En el qüestionari el popular periodista empordanès reflexiona sobre el camí que cal seguir per aconseguir l’oficialitat de les seleccions catalanes.

Soler considera que ”si un se sent català i no pot, hi ha un problema de sentiments que s’ha de resoldre”, destaca que ”el reconeixement esportiu va lligat al reconeixement polític”  i opina que ”en un referèndum majoritàriament la ciutadania diria sí a les seleccions catalanes”.

Toni Soler també valora positivament Joan Laporta, el president del Barça, com una persona que podria ajudar en el reconeixement oficial. Per al figuerenc les seleccions esportives serien “un gran factor de dinamització de l’esport a Catalunya”, que “a més a més, permetria als esportistes participar en grans esdeveniments internacionals”.

El Selecciona’t entrevista cada mes una personalitat destacada de la societat catalana i l’interroga entorn del fet de la identitat catalana, la llibertat dels pobles i, en concret, sobre les seleccions esportives pròpies. A l’abril entrevistaven Joel Joan i Gerard Quintana, i al març va accedir a l’entrevista Hristo Stòitxkov, l’actual entrenador del Celta de Vigo.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió