Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Segueix el calvari de Renfe

|

- Publicitat -

Ahir hi van haver de nou més retards. Aquest cop foren de més de deu minuts (recordem que a partir de quinze es retorna el bitllet, ni fet expressament) i l’avaria tardà més de tres hores a ser reparada. L’incident afectà les línies C1, C4 i C7.

Publicitat

Ara un estudi revela que el 80% de la infraestructura de Renfe no compleix la normativa i no està adaptada als minusvàlids: problemes de mobilitat en les estacions o el mateix fet de poder accedir al tren des de l’andana es converteixen en un problema per als que pateixen alguna minusvalia. Per exemple, només 14 d’un total de 171 trens tenen adaptades una entrada plana des de l’andana. Les estacions amb més manca d’infraestructures adaptades arriben al total de 96. Segons Renfe i ADIF, s’invertiran 30 milions d’euros i es posaran en circulació 80 trens Civia (adaptats per accedir-hi sobre rodes).

Les obres començaran a Sabadell Sud, Martorell, el Papiol, Castellbisbal i el Vendrell. El termini de finalització de les obres no és gens concret, ja que Renfe i ADIF han anunciat que duraran “uns mesos”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió