Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Segueix creixent el Google.cat

Fa uns dies us vam anunciar que Google.cat ja existia i funcionava. Tot i això hi havia alguns serveis que encara no funcionaven correctament o que simplement encara no tenien la seva versió .cat. Després del sotrac que hi hagué per culpa de les pàgines mirall on des de Google denunciaven a google.ppcc.cat perquè, segons ells, utilitzava el nom de la seva empresa amb ‘mala fe’ i per interessos propis. Ara segueix amb el seu projecte d’oferir el màxim de serveis amb el .cat. Comproveu aquí quins són.

Redacció
Redacció 18/11/2007

Últimament, per bé o per mal, Google és notícia. La primera fou que el popular i més important cercador d’Internet que ha acabat oferint múltiples serveis, posava en funcionament el Google.cat. Ara, google.cat ja comença a incloure els recursos que ofereix Google, en català. La segona fou el que els advocats de Google Inc. es van adreçar al jove propietari de dominis.ppcc.cat [web actualment desconnectada, veure-la en catxé], que fins ara allotjava una versió en català del cercador Google, per demanar-li que cessés la seva activitat si no volia trobar-se amb una denúncia, que inclouria indemnitzacions per ús fraudulent de la seva marca.

Nous serveis

Aquí doncs ja tenim en .cat els serveis de Google de Books.google.cat, maps.google.cat, news.google.cat, scholar.google.cat i blogsearch.google.cat. De tots aquests encara hi ha un parell que surten en anglès com el servei de News i de Blog. Paciència!