Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

Sean Connery dóna suport obertament a la independència d’Escòcia

|

- Publicitat -

Falten pocs dies per a les eleccions escoceses. La campanya ja ha començat i la sorpresa l’ha donat Sean Connery. Per primera vegada el famós actor ha donat suport explícitament a l’Scottish National Party (SNP).

Publicitat

Connery participa en l’estrena de SNPTV, un canal a través de la xarxa que utilitzarà el partit escocès durant la campanya. Hi hauran entrevistes exclusives amb estrelles escoceses com Sandi Thom o Martin Compston i comptarà també amb l’aparició d’icones polítiques com Winnie Ewing i Jimmy Reid. El vídeo d’inauguració el podeu veure aquí.

El que diu Connery en el vídeo és el següent: “Sé que l’SNP es el partit representatiu d’Escòcia i les idees que té són positives i clares per fer el bé a Escòcia. Junts podem obrir la porta a una nova era d’optimisme i progressar pel bé comú. Mai no hi haurà una oportunitat tan bona com l’actual”.

El pare d’Indiana Jones també s’ha referit a la campanya de l’SNP: “Més que cap altre partit, l’SNP ha utilitzat Internet per unir-se directament amb la gent d’Escòcia i  impulsar la seva campanya. L’SNP és, per exemple, el primer partit polític que pot utilitzar podcasts. L’SNP, altre cop, s’avança en l’avantguarda de la nova campanya de mitjans de comunicació i pot fer arribar el seu missatge al màxim nombre de gent possible”.

Per acabar, cal esmentar l’important suport que ha donat a l’SNP Sir George Mathewson, expresident del cinquè major banc del món, el Bank of Scotland. Matehewson va declarar fa unes setmanes que no s’ha de tenir por de la independència: “Escòcia és un país petit però és més gran que Holanda o Dinamarca, no es perdrien clients ja que ells escullen el producte i no de quin país és l’empresari que el fabrica i tampoc es perdrien inversions estrangeres”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió