Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Saura, el mentider

|

- Publicitat -

Com ja vam explicar-vos fa uns dies, els fets van succeir a Granollers, durant un míting en suport al candidat Jaume Vernet (que s’ha quedat sense el regidor que tenia, en un dels fracassos més estrepitosos per Iniciativa d’aquest diumenge).

Publicitat

Saura, encès davant dels micròfons, va declarar: “Els que no se sentin d’esquerres, els que no se sentin ecologistes, que facin el que vulguin, que s’abstinguin, que votin el que vulguin”. Des de llavors i malgrat l’enregistrament sonor de les declaracions, Joan Saura ha negat reiteradament que demanés l’abstenció.

El conseller Saura, per tant, continua mentint, i encara que ara al·legui que volia demanar el vot pel seu partit ha quedat ben retratat: com a conseller de Participació s’ha comportat irresponsablement, i com a polític ha mentit.

Malgrat l’evident i reiterat engany que Saura pretén “colar” a la ciutadania, el president de la Generalitat, José Montilla, ha donat el seu suport a Saura i també ha negat que Saura demanés l’abstenció.

No si ara resultarà que les declaracions ens les hem inventat. Impossible: ni als de Polònia se’ls acudeixen aquesta mena de gags.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió