Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Santa Setmana per als hotels de la demarcació de Barcelona que estaran al 90%

|

- Publicitat -

Que Barcelona està de moda no és nou. I que Barcelona és, poc a poc, una de les capitals d’Europa es demostra una vegada més amb les previsions que fan els apartaments de la demarcació de Barcelona de registrar una ocupació del 93% durant el període de Setmana Santa. Els dies forts seran el 6, 7 i 8 d’abril que compten amb un major numero de reserves segons els Apartaments Turístics de Barcelona (Apartur). D’altra banda, en aquest mateix període, el 90% de les places hoteleres estaran ocupades, segons mostra el Gremi d’Hotels de Barcelona.

Publicitat

Si es confirmen aquestes dades la xifra serà similar a l’obtinguda en el mateix període del 2006 quan l’ocupació hotelera a Barcelona va ser del 93%,és a dir, ‘altíssima’, la qual estarà concentrada principalment a la Ciutat Vella. Segons Apartur, les famílies que pernocten durant aquests dies als apartaments procedeixen majoritàriament del Regne Unit. El seu nivell socio-econòmic és mig-alt i busquen alternatives a les rutes convencionals, més privacitat i més aproximació amb la vida quotidiana de Barcelona.

D’altra banda, també s’esperen turistes francesos, italians, espanyols i escandinaus. El temps d’estada mitjà dels usuaris als apartaments turístics és de 4,5 dies i s’ha establert un preu mig de 37 euros per persona i dia, que corresponen a la tarifa de temporada alta en la majoria dels casos.

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió