Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Ryanair regala un milió de places gratis en l’estrena de noves rutes i avions a Girona

La companyia aèria de baix cost Ryanair ha anunciat avui nou rutes des de l’aeroport de Girona a destinacions com Fes (el Marroc), Bratislava (Eslovàquia), Granada o Hamburg (Alemanya) a partir de la tardor, i ha assegurat que augmentarà de set a nou els avions que operen des d’aquesta base espanyola. A més, l’aerolínia distribueix des d’avui un milió de bitllets gratis, sense cap cost per impostos, càrrecs o taxes.

Redacció 17/05/2007

La companyia aèria de baix cost Ryanair ha anunciat avui noves rutes des de l’aeroport de Girona a destinacions com Fes (el Marroc), Bratislava (Eslovàquia), Granada o Hamburg (Alemanya) a partir de la tardor, i ha assegurat que augmentarà de set a nou els avions que operen des d’aquesta base espanyola. A més, l’aerolínia distribueix des d’avui un milió de bitllets gratis, sense cap cost per impostos, càrrecs o taxes.

A les destinacions esmentades cal afegir-hi rutes fins a Billund (Dinamarca), Graz (Àustria), Malta, Marràqueix (el Marroc) i Wroclaw (Polònia). Tots aquests vols començaran a ser operatius entre els mesos d’octubre i novembre.

Durant la presentació d’aquestes novetats, el conseller delegat de Ryanair, Michael O’Leary, ha explicat que amb aquesta expansió “la companyia portarà cinc milions de passatgers anuals a l’aeroport de Barcelona-Girona i donarà feina a un total de 5.000 persones”. A més ha insistit que “la mitjana dels passatgers que volen amb Ryanair a Catalunya és de 500 euros al dia”.

O’Leary ha destacat que a més de la política d’expansió mitjançant noves rutes i nous avions, “Ryanair comença a partir d’avui una guerra de preus en oferir un milió de places gratis”, i ha garantit que, en general, “si algun passatger troba un bitllet més barat, l’aerolínia de baix cost li pagarà el doble de la diferència”.