Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

Ridícul espantós del Barça a Getafe

L’espectacle més lamentable que es recorda dels blaugranes. Schuster va guanyar la partida a Rijkaard i l’eliminatòria també. El Getafe va creure en les seves possibilitats i en tot moment va ser superior. Alguns aficionats del Barça ja tenien bitllet d’avió per a la final.

Redacció 11/05/2007

Ridícul espantós. Així es com es pot definir el partit d’ahir del Barça al camp del Getafe. Sembla que els blaugranes van pecar d’excés de confiança. Així, doncs, el partit va acabar amb un contundent 4-0 al Coliseum Alfonso Pérez amb un joc sense direcció, cohesió ni sentit. Fins i tot, Jorquera encara va evitar que la golejada fos d’escàndol.

“El Getafe ha estat molt superior”, declarava el capità Puyol amagat darrere dels cabells mullats en sortir de la dutxa. I és que només semblava que hi hagués un equip sobre la gespa, el Getafe, que va creure en la victòria i en la remuntada en tot moment. Gràcies a això ara es plantarà contra el Sevilla a la final de la Copa del Rei. Puyol, visiblement enfadat, fins i tot va contestar malament a la pregunta de si s’acabava un cicle a can Barça: “Això és el que voleu vosaltres però demostrarem que esteu equivocats”.

Tant l’entrenador Rijkaard com Puyol van demanar perdó als socis després d’un dels pitjors espectacles oferts pels campions de la darrera Champions. El pitjor de tot és que el perdó no els servirà a alguns aficionats que ja tenien bitllet per assistir a la final del Bernabeu.

De la temporada de les 7 copes… ara ja només queda la lliga. Ja veurem si aquest enorme sotrac passa factura als jugadors i a l’equip tècnic de cara a la lliga.