Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Renfe posa una línia d’autobusos entre Ribes de Freser i Ripoll

|

- Publicitat -

Renfe ha establert un pla de transport alternatiu entre Ribes de Freser i Ripoll mentre durin les obres de millora de la línia, entre el 7 de maig i el 30 de setembre d’aquest any. Les obres també comportaran una modificació dels horaris dels trens perquè puguin enllaçar amb el servei d’autobusos.

Publicitat

Com a norma general, els trens en sentit a Puigcerdà retardaran vint minuts la seva sortida des de Ribes, mentre que des de Puigcerdà s’avançarà l’horari vint minuts. Les obres comportaran la renovació total de la via, la millora del drenatge de la plataforma, la impermeabilització i reforçament dels túnels, la implantació de sistemes de contenció i de despreniments, millora de les estacions, i actuacions de reforçament en ponts, viaductes i en altres estructures existents.

Amb els treballs en la línia es pretén aconseguir millors prestacions quant a temps de viatge, freqüència, comoditat i fiabilitat dels trens, així com la millora de la seguretat de les poblacions que travessa. Aquesta actuació es preveu dins el Pla Estratègic d’Infraestructura i Transport per a la millora de la línia.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió