Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Reagrupament.cat obté el suport de 15 assemblees locals d’ERC a la seva esmena a la ponència de la Conferència Nacional

L’esmena a la totalitat presentada per Reagrupament.cat a la ponència oficial de la direcció d’ERC per a la Conferència Nacional del partit del proper 20 d’octubre ha rebut el suport d’un total de quinze assemblees locals del partit, segons ha informat aquest corrent intern liderat per l’exconseller Joan Carretero. Entre aquestes assemblees hi ha la de l’Eixample de Barcelona, la secció local amb més militància del partit. A més, han remarcat que l’esmena a la totalitat s’ha aprovat per ‘àmplia majoria’, amb 46 vots a favor, 11 en conra i 6 abstencions.

Redacció
Redacció 02/10/2007

El corrent intern liderat per Carretero ha fet una valoració positiva dels resultats dels debats a les assemblees, tot i que ha denunciat que la direcció del partit ‘no ha incentivat prou el debat en assemblees locals dels textos polítics’.

A més de l’Eixample de Barcelona, l’esmena a la totalitat també s’ha aprovat a Benavent de Segrià, Sant Antoni de Vilamajor, Badalona, Sant Cugat del Vallès, Castellar del Vallès, Matadepera, Mollet del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Roses, Torredembarra, la Secuita, Almoster, Bellver de Cerdanya i Puigcerdà.

El document alternatiu presentat per Reagrupament.cat porta per títol ‘Redreçar l’Estratègia per rellançar l’independentisme’.