Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Rajoy marxa de la política amb cinc propietats i gairebé un milió d’euros sota el braç

Redacció | L'expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy, deia adéu definitivament a la vida política aquest dissabte, quan Pablo Casado va agafar el relleu com a nou líder del PP. Rajoy se'n va de la política però no ho fa amb les mans buides, sinó al contrari, marxa amb cinc immobles i gairebé un milió d'euros estalviats. 

Redacció
Redacció 23/07/2018
Amb la renúncia a la seva acta de diputat, després que tirés endavant la moció de censura presentada per Pedro Sánchez, i la incorporació al lloc de feina com a registrador a Santa Polo, Rajoy va actualitzar la seva declaració de béns i rendes al Congrés.
 
Segons recull ara EFE, l'expresident té cinc immobles repartits per Madrid, Pontevedra i Gran Canària. Un patrimoni immobiliari semblant al que ja tenia als anys 90. De fet, l''última propietat que va adquirir va ser el 2004 quan va comprar el 25% d'un apartament a l'illa canària en règim de guanys.
 
Pel que fa a la declaració de béns, Rajoy té gairebé un milió d'euros en diversos actius d'estalvi i inversió. I a tot això, falta sumar els 33.622 que té en comptes corrents.
 
Més concretament, l'expresident té 498.299 euros en fons d'inversió, 207.972 euros en accions d'empreses que cotitzen en Borsa i 270.106 en una assegurança d'estalvis.