Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Quatre dels acusats per la mort de Josep Maria Isanta a Berga neguen haver participat en cap baralla

Segueix el judici pel cas Isanta, que durarà fins a finals d’aquest mes si tot segueix el seu curs planejat. Els quatre acusats que faltaven per declarar en el judici per la mort de Josep Maria Isanta durant les Festes de la Patum de Berga de l’any 2005 han negat haver participat en cap baralla ni agressió durant la nit del 27 de maig, quan la víctima va perdre la vida i una desena de persones més van resultar ferides. Un dels acusats va dir que ‘sembla que hàgim matat el fill del rei’.

Redacció
Redacció 03/10/2007

Només Antonio S.F. va veure un dels menors condemnats amb una navalla a la mà abans dels incidents, tot i que en cap moment van observar que la utilitzés. Dels altres tres, Azzedine M. i Eudy Leandro M.A., ni van participar ni van veure cap baralla ja que estaven a altres llocs quan van passar els fets, i Ridouan H., que estava amb Antonio, Raul B.B. i Juan P.P., va marxar quan va veure com començaven a barallar-se tot i que no ha reconegut si algun dels altres acusats hi va participar.

‘Sembla que hàgim mort al fill del rei’

Una trucada enregistrada. directe!cat ja se n’ha fet ressò. La reproducció de l’enregistrament de la conversa entre Raúl Bravo i la seva mare, matriarca del clan dels catoños, va deixar ahir en evidència l’imputat, que acabava de dir al tribunal que ell no havia intervingut en l’agressió en què Isanta va morir apunyalat i durant la qual van ser ferits greument tres nois més.