Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Puigcercós titlla de ‘frívola i irresponsable’ la broma de Zapatero sobre Rodalies

El conseller de Governació i secretari general d’ERC, Joan Puigcercós, ha titllat aquest divendres de ‘frívola i irresponsable’ la broma que va fer ahir el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, qui al veure arribar tard al seu entrevistador, Andreu Buenafuente, li va preguntar: ‘Has vingut amb Rodalies?’. De fet, Puigcercós ha ressaltat que ‘la frivolitat ha presidit el tracte que ha rebut Barcelona en els darrers mesos davant de la situació que s’ha produït a Rodalies i les obres del TGV’. Escolteu-ne l’àudio.

Redacció
Redacció 16/11/2007

Per altra banda, el conseller ha manifestat al Parlament que ‘hi ha gent amb moltes dificultats econòmiques i personals que han hagut de demanar ajudes, empreses que han fet horaris especials i gent que arriba tard a casa’. En aquest sentit, ha sentenciat: ‘No valen els acudits’. Segons Puigcercós, ‘aquesta és la frivolitat amb la que Zapatero i Álvarez han tractat aquesta crisis’. ‘La mateixa frivolitat’, ha afegit, ‘que quan Álvarez comparava els retards amb el seus set minuts que va estar tancada a un ascensor a Barcelona’.

El conseller de Governació, Joan Puigcercós, titlla de ‘frívola i irresponsable’ la broma que va fer ahir el president espanyol sobre infraestructures ÀUDIO / ACN

L’audiència

A mitjanit, ‘Buenafuente’ va batre el seu rècord d’audiència a laSexta al superar el milió de seguidors (1.048.000) amb un magnífic 10,8%. El showman va entrevistar al President del Govern des del Palau de la Moncloa.