Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Puigcercós demana la complicitat de la Diputació de Tarragona perquè les vegueries siguin una realitat

El conseller de Governació, Joan Puigcercós ha demanat a la Diputació de Tarragona la màxima complicitat per a tirar endavant el procés de transició que ha de permetre la nova organització territorial del país en vegueries. L’entrada en vigor d’aquesta nova distribució Puigcercós la situa ja en el proper mandat tot i que apunta al 2008 com a any a partir del qual els canvis legislatius i els diferents processos que els acompanyaran es començaran a fer més notoris. En aquest sentit el conseller ha alabat la tasca de ‘descentralització’ de la Diputació de Tarragona amb la creació de les vicepresidències del Camp i de l’Ebre, l’obertura d’un nou registre a Tortosa i la distribució de diversos serveis pel territori.

Redacció
Redacció 07/10/2007

El conseller de Governació, Joan Puigcercós ha demanat a la Diputació de Tarragona la màxima complicitat per a tirar endavant el procés de transició que ha de permetre la nova organització territorial del país en vegueries.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, s’ha mostrat receptiu als canvis proposats per la nova organització i ha assegurat que l’ens està preparat per afrontar-los. D’altra banda, Joan Puigcercós, ha tret importància al debat sobre la capitalitat de les vegueries. Tanmateix, s’ha dedicat especialment  a destacar el paper que està fent la Diputació de Tarragona en la transició cap a les vegueries.