Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Possible partit el 14 d’ocubre entre Catalunya i un combinat africà

No ens posem nerviosos, no pensem que farem el ridícul. Es tracta de jugar el partit, sigui quin sigui el rival. I si aquest es de baixa categoria, no ens ha d’importar, hem de fer costat a la nostra selecció, ja que ara, aquest partit, sigui quin sigui, es jugui on es jugui, si es que es juga, s’ha convertit en una qüestió d’honor. Així doncs, sortirem de dubtes al llarg d’aquesta setmana, clau per saber si hi haurà partit o no l’encontre. La Federació Catalana s’ha marcat divendres com a termini per prendre una decisió, ja que necessita uns dies per posar en marxa tota la logística que envolta el partit. En cas que les gestions no fructifiquin, no es jugarà.

Redacció
Redacció 02/10/2007

Com ja hem dit, es tracte de jugar el partit, sigui com sigui sense preocupar-se amb el rival. Fins i tot, recordem que directe!cat va anunciar que ha sorgit una proposta popular, “El partit del poble“, amb la intenció de jugar el partit el dia 14 d’octubre amb gent del carrer.

Ara però, la Federació Catalana de Futbol (FCF) es planteja jugar contra un combinat africà l’amistós del 14 d’octubre. A hores d’ara, queden descartats els jugadors de la Costa d’Ivori. Segons Catalunya Ràdio, el secretari de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Jorge Pérez, ha assegurat als responsables de la Costa d’Ivori que si juguessin aquest partit s’arriscarien que els seus jugadors fossin sancionats, perquè la Federació Espanyola presentaria una queixa formal a la FIFA.

Jorge Pérez i Ángel María Villar estan disposats a demanar una sanció per a tots els jugadors que disputin aquest hipotètic partit, tant per als rivals com per als catalans. Ara, doncs, els esforços de la Federació Catalana se centren a convèncer una quinzena de jugadors africans de primera línia per formar un combinat.