Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Portades: La caverna s’acomiada de Rajoy

Redacció | Diversitat en les portades de la premsa d'aquest dissabte. Els rotatius destaquen l'adéu de Rajoy i el futur del PDeCAT. La caverna acomiada al fins avui president del PP. El partit escollirà aquest dissabte el seu nou líder.

Redacció
Redacció 21/07/2018
“Rajoy se reivindica en Cataluña y reclama un PP no doctrinario” titula El Mundo, que assegura que l'expresident reivindica el 155 perquè “tots em veu donar suport”.

 
L'ABC i La Razón també diuen adéu a Rajoy després del discrus de l'expresident en el Congrés del PP d'aquest divendres. “Rajoy promete ser “leal” con quien lo suceda” assenyala l'ABC mentre que La Razón diu que “Rajoy se reivindica ante su sucesor/a”.

 
Per la seva banda, El País assenyala: “Rajoy en su despedida: “Me aparto, pero no me voy. Yo seré leal””, i recull que l'expresident no dona suport explícit ni a Soraya Sánez de Santamaría ni a Pablo Casado. “Rajoy se'n va sense assenyalar un líder i amb retrets a Aznar”, és el titular que mana a 'La Vanguardia”.

 
El Periódico se centra en les vagues a l'aeroport del Prat. '”Angoixa a l'aeroport”, diu el diari, que assegura que l'aeroport de Barcelona és el que més demores aèries té en tota Europa.