Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Portades: El Gobierno reconeix la seva extrema debilitat, celebra l”ABC’

Redacció | Diversitat en les portades de la premsa d'aquest dimecres. Els focs de Grècia ocupen la majoria de rotatius, que també se centren en el possible avanç electoral anunciat aquest dimarts per Pedro Sánchez per la possible manca de suport arran dels canvis de lideratge al PP i al PDeCAT. 

Redacció
Redacció 25/07/2018
“El Gobierno reconoce su extrema debilidad” titula l'ABC, que recull que el pla del president espanyol d'esgotar tota la legislatura es trenca i celebra que Casado es prepara per a un avançament electoral.

 
La Razón també recull que “Sánchez asume un adelanto electoral pero no antes de 2019” i explica que el PDeCAT condiciona el seu suport a què es negociï l'autodeterminació. El Periódico assenyala que “Sánchez desafia l'oposició a precipitat eleccions” i se centra també en els incendis a Grècia.

 
Per la seva banda, El Paìs i La Vanguardia destaquen els focs a Grècia que han deixat, fins al moment, més de setanta morts. “Más de 70 muertos por el fuego a las puertas de Atenas”, titula El País mentre La Vanguardia ho fa amb “Huracà de foc a Grècia”.

 
Per últim, El Mundo es preocupa per la investigació sobre les possibles irregularitats de Juan Carlos I i assenyala que la “Justicia eleva consulta sobre la inviolabilidad del Rey Emérito”.