Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

Per Sant Jordi, els .CAT a meitat de preu

La Fundació puntCAT farà, per segon any consecutiu, una rebaixa del 50% del preu en el registre del domini ‘.cat’ amb el motiu de la festivitat de Sant Jordi, i per aquesta raó ja ha començat a distribuir 100.000 punts de llibre promocionals a diferents llibreries catalanes.

Redacció 19/04/2007

D’aquesta manera, cada vegada que una persona compri un llibre en català a partir del 23 d’abril se li regalarà un punt de llibre amb un codi que “permetrà registrar un dominio .cat beneficiant-se de la rebaixa”. El preu final del registre és de 30 euros.

El domini ‘.cat’ és l'”únic que disposa dels 11 caràcters específics de la llengua catalana”, i per aquesta raó, pel mateix preu es registren dos dominis “un amb caràcters propis i un equivalent sense ells”.

Aquesta promoció està limitada a 10.000 dominis, que podran ser validats des del migdia del dia 23 d’abril fins al migdia del 24 de maig d’aquest any. Recordem que el punt CAT va entrar en funcionament fa poc més d’un any, i en aquest període ja s’han registrat més de 21.000 dominis, dels quals 3.000 són institucionals. D’entre els institucionals dimecres es va conèixer que el de Simat de la Valldigna (la Safor) és el primer municipi del País Valencià en demanar i utilitzar un domini .CAT per allotjar el web del consistori.