Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Oriol Servià acaba vuitè al circuit holandès d’Assen

El palenc Oriol Servià, pilotant un monoplaça ‘Indeck/Panoz-Cosworth’, ha acabat vuitè en la 12a i antepenúltima cursa de la ‘Champ Car World Series’, que s’ha disputat aquest diumenge al circuit d’Assen (Holanda). Com en les dues curses anteriors, gràcies a un ritme constant que ha inclòs la quarta volta més ràpida del dia i l’estratègia seguida pel seu equip en les aturades al box, el pilot del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) ha aconseguit remuntar posicions a partir de la que ocupava en la formació de sortida, en aquest cas la tretzena.

Redacció
Redacció 04/09/2007

La segona cita europea de la màxima categoria americana de monoplaces no ha estat propícia per Oriol Servià, malgrat que va divendres va començar marcant el cinquè millor temps tant en el còmput dels entrenaments lliures com en la primera qualificació, amb l’asfalt mullat per la pluja. Dissabte, en canvi, va tenir molts problemes per millorar la competitivitat del cotxe sobre la ràpida pista holandesa.

El pilot de Pals (Baix Empordà) manté el sisè lloc en la general del campionat i és a només un punt del cinquè classificat.

La ‘Champ Car World Series’ obre un parèntesi abans de la disputa de les dues últimes proves, els dies 21 d’octubre i 11 de novembre als circuits de Surfers Paradise a Queensland (Austràlia) i Ciutat de Mèxic, respectivament.