Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Neix ‘L’Econòmic’, el nou setmanari salmó de l”Avui’ i ‘El Punt’

El dissabte 19 de juny és el dia previst perquè un nou setmanari econòmic català vegi la llum, L’Econòmic, que es repartirà encartat amb els diaris El Punt i Avui, assolint un tiratge proper als 55.000 exemplars. Editat per Taller d’Iniciatives Editorials, el nou salmó català comptarà amb 40 pàgines d’informació empresarial, temes en profunditat i l’opinió d’un notable equip d’experts. L’Econòmic vindrà a ser el substitut de Dossier Econòmic, desaparegut el novembre de l’any passat després de 12 anys informant setmanalment sobre l’economia productiva catalana.

Redacció
Redacció 03/06/2010

El seu director serà Ramon Roca i tindrà la seu social al número 2 del carrer Tàpies de Barcelona, on ja hi té la seu l’edició barcelonina d’El Punt i on és previst que ben aviat s’hi traslladi també la redacció de l’Avui.

En el seu número 0, L’Econòmic es mostra com un diari de 40 pàgines que compta entre els seus articulistes d’opinió el director del Centre de Morosologia de l’EAE Business School Pere J. Brachfield, del professor d’Economia de la Universitat de Girona Ricard Rigall i de l’advocat David Avilés, entre d’altres.