Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Bombardegen Red Elèctrica

Red Elèctrica espanyola continua entestada a tirar endavant la MAT, i sembla que treballa d’esquenes a la mediació de la UE intentant comprar els territoris per on ha de passar […]

Redacció
Redacció 22/11/2007

Red Elèctrica espanyola continua entestada a tirar endavant la MAT, i sembla que treballa d’esquenes a la mediació de la UE intentant comprar els territoris per on ha de passar la línia de Molt Alta Tensió, per allò d’anar avançant feina.

Al seu pas per Sant Hilari Sacalm, la camioneta que s’encarrega d’anar a trobar-se amb els propietaris afectats i oferir-los compensacions econòmiques ha estat bombardejada amb pintura vermella per part de dos encaputxats, embrutant totalment el vidre davanter i fent-li molt difícil la conducció. A més en aquesta població de la Selva -i ens consta que a d’altres localitats ha tingut rebudes similars- desenes de manifestants els han anat a trobar, i fins i tot l’alcalde la població ha ordenat a la Policia Local que multi la furgoneta, perquè l’havien aparcada en una zona d’estacionament i parada prohibida.

Mobbing ciutadà contra els expropiadors, doncs, que han hagut de fugir del Montseny amb la cua entre les cames i sense cap acord amb els propietaris afectats.