Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Morlán el vident

Aquest Víctor Morlán, el superhome que Magdalena Álvarez va instal·lar a Barcelona perquè li treiés les castanyes del foc, ha resultat ser un prodigi d’incompetència i un gestor nefast de […]

Redacció
Redacció 14/11/2007

Aquest Víctor Morlán, el superhome que Magdalena Álvarez va instal·lar a Barcelona perquè li treiés les castanyes del foc, ha resultat ser un prodigi d’incompetència i un gestor nefast de les Rodalies catalanes.

A més, més enllà de continuar prenent decisions errònies sistemàticament, que endarrereixen sine die el retorn a la normalitat, es dedica a fer de visionari, de tertulià de barra de bar, incrementant encara més la desesperació de la soferta població catalana.

Ahir Morlán, en un prodigi de clarividència, va dir que l’estació de Sants “no li agrada” perquè quan s’hi produeix una incidència afecta a totes les vies. Aquesta és la profunda conclusió a la què ha arribat 100 dies després de la seva arribada a Catalunya.

En prop de 4 mesos, Morlán només ha arribat a aquesta conclusió, una evidència que es coneix des de fa dècades i que, per l’absurditat del comentari, ningú s’havia atrevit a dir en veu alta. Morlán també va demanar, en una petició seriosa, que es reconegui “l’esforç que està fent el Ministeri de Foment” a Catalunya.

Un esforç que, de moment, s’ha endut la vida d’un treballador de les obres del TGV i ha deixat sense Rodalies i Ferrocarrils de la Generalitat a centenars de milers de catalans. Senyor Morlán, si aquest és l’esforç de Foment que cal reconèixer, torni-se’n a Madrid i ja ens resoldrem nosaltres mateixos els problemes. Moltes gràcies, molt amable.