Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Més de 1.000 estudiants d’ESO de Catalunya, València i les Balears s’uneixen per la música a Barcelona

|

- Publicitat -

Més de 1.000 estudiants de secundària de Catalunya, València i les Balears es reuneixen des d’ahir i fins l’11 de maig a Barcelona amb motiu de la vuitena trobada musical ‘Com sona l’ESO‘, segons ha informat avui l’ajuntament de la capital catalana.

Publicitat

Una de les activitats més destacades d’aquestes jornades, promoguda per una associació de professors de València, és la cercavila Riuciclat, que es farà demà dimecres a la tarda i que consistirà en un concert itinerant a través de la rambla del Poblenou amb instruments de material reciclat.

D’altra banda, els estudiants dels 33 instituts participants, set dels quals són de Catalunya, assajaran diverses partitures instrumentals i vocals de manera conjunta, faran un concert per a banda i cor, i també una invasió sonora de la ciutat amb cants, sons, coreografies i balls.

Finalment, els estudiants faran un concert al Fòrum de Barcelona dijous a la nit, en què demostraran tot allò que hauran après i assajat durant la setmana. El punt de trobada dels participants durant aquests dies serà el complex esportiu municipal Mar Bella de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta trobada és “educar, socialitzar, fer art i cultura a través de la música com a defensa de l’ensenyament artístic dins de l’educació pública”, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta iniciativa es va fer per primer cop l’any 2000 i des d’aleshores s’ha dut a terme anualment en ciutats com Ontinyent (València), Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp) o Palma de Mallorca (Balears), entre d’altres.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió