Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

Maria de la Pau Janer anirà al míting de Rajoy i Matas el 18 de maig a Palma

|

- Publicitat -

Concretament, Janer anirà al míting que es farà al recinte Palma Arena entorn de les 20.00 hores, i l’escriptora serà present amb altres membres de la candidatura del PP per presenciar el discurs i la propostes que formulin Matas i Rajoy en una de les jornades més importants de la campanya popular a les Balears. Les mateixes fonts han indicat que Janer no intervindrà a l’acte.

Publicitat

Durant la jornada del dia 18, Rajoy participarà al matí en un acte de partit a Menorca, després anirà a un dinar amb afiliats a Eivissa i farà aquest míting nocturn.

Maria de la Pau Janer és una de les principals novetats de la candidatura de Jaume Matas, i la seva inclusió va suscitar certa sorpresa per haver donat suport al president de CiU, Artur Mas, a les eleccions a Catalunya, si bé ha declarat fa poc que dóna suport al candidat del PP a Balears perquè el seu projecte suposa, segons ella, una “aposta de modernitat” per a les Illes.

Després de saber-se la notícia, Janer va confirmar el seu suport incondicional a Artur Mas, afirmant que “esperava continuar essent la seva musa” i va afirmar que manté un posicionament diferent als diversos territoris: és de Convergència a Catalunya i del PP a les Balears.

També va declarar en entrevistes a mitjans de comunicació les seves discrepàncies en alguns aspectes amb Rajoy i altres membres de la direcció del PP.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió