Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Manifestació “simbòlica”, segons TV3

|

- Publicitat -

Que l’audiència de TV3 està en caiguda lliure és un fet conegut per tothom. Que la casa no està fent res per evitar aquesta tendència també és un fet conegut per tothom. Ara bé, que voluntàriament ajudin a ensorrar les audiències, això ja passa de taca d’oli.

Publicitat

Dimecres al vespre, al TN, els presentadors Ramon Pellicer i Raquel Sans van referir-se a la manifestació dels mossos d’esquadra en contra de la política del conseller Joan Saura. La manifestació, segons totes les dades, va aplegar uns 4.000 agents, una xifra impressionant si tenim en compte que el cos té, hores d’ara, uns 11.000 membres (i hem de pensar que molts mossos i mosses estaven de servei i no van poder participar-hi).

Ara bé, segons TV3, la manifestació va ser “simbòlica”, la qual cosa demostra la seva manca de criteri i la distància que separa la redacció de la televisió pública de la realitat del carrer. Ja sabem que la majoria de redactors i redactores voten ICV (segons un estudi del Col·legi de Periodistes), però com a mínim es podrien tallar una miqueta, no?

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió