Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

Mal rotllo dins els Mossos contra Interior

|

- Publicitat -

Són notícia massa sovint i per motius que no serien els més desitjats. Aquesta situació ha creat que a dins dels Mossos d’Esquadra no hi hagi “bon rotllo”. Per protestar sobre com s’està gestionant aquests últims mesos des d’Interior, els sindicats dels Mossos d’Esquadra convoquen una manifestació “en defensa de la dignitat professional i el reconeixement del cos”. Concretament ,els sindicats SME-CCOO, SAP-UGT i APPAC han convocat una manifestació per dimecres 6 de juny.

Publicitat

Un altre objectiu de la convocatòria és que finalitzi el “linxament mediàtic” ja que, segons diu, “els Mossos no són un circ mediàtic i han de dir prou”. La convocatòria s’ha fet arran dels darrers fets que han afectat la imatge del cos dels Mossos d’Esquadra, els més recents dels quals són la mort d’un detingut mentre era traslladat en un cotxe policial i el fet que els agents antiavalots usin el ‘kubotan’ per reduir la resistència dels ciutadans en aldarulls.

I és que tota la jerarquia dels Mossos d’Esquadra, des del mosso més ras fins al cap més alt, se senten desemparats per la gestió feta des d’Interior i encapçalada per l’ecologista Joan Saura. Creuen que la nova política i direcció d’Interior afavoreix les denúncies contra els agents. Fins i tot arriben més enllà i alguns creuen que Interior és directament responsable de la campanya de desprestigi del cos policial català.

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió