Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

La USAP de Perpinyà es juga el pas a les semifinals aquest dissabte

|

- Publicitat -

Per aquesta última jornada del Top 14, la USAP enfrontarà el Montpellier Rugby Club. Els jugadors Bernard Goutta, Michel Konieck i Pascal Bomati acabaran les seves carreres com a jugadors a la USAP després del matx, de manera que, en finalitzar el transcendental partit,  se’ls felicitarà i agrairà la implicació en el club durant tants anys.

Publicitat

La USAP té l’ocasió d’acabar al seu propi estadi, l’Aimé Giral, davant prop de 12.500 espectadors aquesta temporada i, en cas de victòria i acabar quart, aspirar a les semifinals de la competició, que se celebren durant el mes de juny.

Només depenen del seu resultat i del que faci el Biarritz davant el Castres per poder aspirar a la fase final del Top 14.

La Unió Esportiva Arlequins de Perpinyà defensa la ciutat de la Catalunya Nord a la lliga francesa de Rugby, amb resultats realment notables aquestes últimes temporades. Els vincles amb Catalunya són també constants: l’any 2002 va signar un conveni de col·laboració amb el Barcelona Universitari Club, a partir del qual l’equip de Barcelona passava a anomenar-se USAP-Barcelona. Aquesta temporada el convenci de col·laboració fou amb el Barça.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió