Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

La USAP de Perpinyà es juga el pas a les semifinals aquest dissabte

Final de lliga emocionantíssima per als seguidors de la USAP de Perpinyà. L’equip de rugby de la Catalunya Nord és actualment al cinquè lloc de la classificació, empatat a punts amb el quart classificat, el Biarritz. Una victòria aquest dissabte permetria que els de Perpinyà optessin a classificar-se per la fase final de la competició.

Redacció 23/05/2007

Per aquesta última jornada del Top 14, la USAP enfrontarà el Montpellier Rugby Club. Els jugadors Bernard Goutta, Michel Konieck i Pascal Bomati acabaran les seves carreres com a jugadors a la USAP després del matx, de manera que, en finalitzar el transcendental partit,  se’ls felicitarà i agrairà la implicació en el club durant tants anys.

La USAP té l’ocasió d’acabar al seu propi estadi, l’Aimé Giral, davant prop de 12.500 espectadors aquesta temporada i, en cas de victòria i acabar quart, aspirar a les semifinals de la competició, que se celebren durant el mes de juny.

Només depenen del seu resultat i del que faci el Biarritz davant el Castres per poder aspirar a la fase final del Top 14.

La Unió Esportiva Arlequins de Perpinyà defensa la ciutat de la Catalunya Nord a la lliga francesa de Rugby, amb resultats realment notables aquestes últimes temporades. Els vincles amb Catalunya són també constants: l’any 2002 va signar un conveni de col·laboració amb el Barcelona Universitari Club, a partir del qual l’equip de Barcelona passava a anomenar-se USAP-Barcelona. Aquesta temporada el convenci de col·laboració fou amb el Barça.