Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Localitzat i citat a declarar l’agressor de Vic

Redacció | L'autor de l'atac d'aquest diumenge contra les més de 2.500 creus grogues que hi havia plantades a la Plaça Major de Vic en defensa dels presos polítics i exiliats ja ha estat localitzat. 

Redacció
Redacció 23/07/2018

La Guàrdia Urbana de Vic ha citat a declarar el presumpte autor que va envestir brutalment amb un cotxe les creus grogues posant en risc la seguretat de les persones presents. 

Aquest mateix diumenge, l'home va ser localitzat per la Guàrdia Urbana i se li va lliurar la citació per presentar-se a declarar.

A través de les xarxes socials, l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, va condemnar els fets i va agrair a la informació que van aportar alguns dels testimonis dels fets que han servit per poder localitzar el presumpte autor.

Aquest dilluns es donaran més detalls dels fets. 

Per la seva banda, el president de la Generalitat, Quim Torra, va condemanar aquest diumenge els fet i ha anunciat que el Govern prendrà mesures contra l'agressor de Vic.

“Anirem fins al final” en l'exigència de responsabilitats i vetllarà perquè es prenguin les “mesures necessàries”, ha dit Torra a Twitter.