Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

L’Imperi envaeix Barcelona

La ciutat Barcelona és perpètuament plena de turistes, vinguts d’arreu del planeta. Però els que s’han pogut veure aquest diumenge als voltants de la Sagrada Família no eren d’aquest món: […]

Redacció
Redacció 05/11/2007

La ciutat Barcelona és perpètuament plena de turistes, vinguts d’arreu del planeta. Però els que s’han pogut veure aquest diumenge als voltants de la Sagrada Família no eren d’aquest món: era una concentració de turistes espacials, vinguts d’una galàxia llunyana, molt llunyana…

Diumenge es celebrava el 30è aniversari de l’estrena de la Guerra de les Galàxies (Star Wars) a l’Estat, i va convocar-se una passejada on tota una bona colla de freaks -no se’ls pot anomenar d’una altra manera- van disfressar-se de personatges de la saga davant les mirades al·lucinades de la concurrència.

S’hi va poder veure Darth Vader amb els seus habituals Storm Troopers, així com d’altres personatges de les trilogies creades per George Lucas. Durant unes hores semblava com si el terrorífic Imperi de Vader i companyia hagués envaït Barcelona.

A continuació us adjuntem diverses fotografies de la manifestació imperial de David Arcos.

imatge
imatge

imatge

Com recordava un internauta, les bromes són fàcils: si Darth Vader hagués d’inspeccionar les obres del TGV, agafaria pel coll al responsable i li diria:
“Espero que l’estació estigui completament operativa. L’emperador no serà tan magnànim com jo…”