Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

L’Escola Catalana de l’Esport celebra el seu 25è aniversari

L’Escola Catalana de l’Esport ha celebrat aquest dissabte el seu 25è aniversari amb una gran jornada esportiva, inaugurada per la secretària general de l’Esport, Anna Pruna. Entre els diferents actes celebrats a la seu de la Secretaria General de l’Esport, a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), hi han hagut activitats de lliure participació com mini tennis, handbol inflable, bàsquet gegant, esquaix, ‘box’ karate i esgrima. També s’han organitzat exhibicions de bàsquet en cadira de rodes, twirling, ball esportiu, fitkid, caiac polo, natació sincronitzada i gimnàstica.

Redacció
Redacció 01/10/2007

Els assistents a l’aniversari de l’Escola Catalana de l’Esport han pogut veure, a més a més, una exposició sobre els 25 anys de la institució. El vicepresident de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Jaume Conejero, i el director de l’escola, Rafael Nebot, eren a l’acte.

L’Escola Catalana de l’Esport, que depèn orgànicament de la Secretaria General de l’Esport, es va crear l’any 1982 amb l’objectiu de regularitzar i homogeneïtzar la formació de tècnics d’esport a Catalunya. Actualment, promou les activitats de formació d’acord amb les competències que li corresponen en matèria d’esports. L’any 2005 l’escola va ser autoritzada com a Centre del Departament d’Educació.