Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Les seleccions esportives catalanes et porten al Brasil

Des d’avui 23 d’abril, diada de Sant Jordi, i fins el proper 25 de juny es posa en marxa el nou concurs sobre les seleccions catalanes que porta al guanyador a veure la selecció catalana absoluta d’hoquei patins, en el seu debut al Brasil.

Redacció 23/04/2007

Cada dilluns el suplement esportiu de l’Avant de l’AVUI formularà una pregunta sobre les seleccions catalanes amb quatre possibles respostes, només una de les quals és correcta, i que caldrà respondre al web www.seleccions.cat.

Al final d’aquests dos mesos de concurs la persona que més preguntes hagi encertat correctament viatjarà al Brasil, amb un acompanyant i amb totes les despeses pagades, per veure el debut oficial de la selecció catalana absoluta masculina d’hoquei patins a l’Amèrica del Sud.

En total seran 10 preguntes relacionades amb les seleccions esportives catalanes que, d’encertar-les correctament, portaran a un afortunat i acompanyant al Brasil.

A banda del guanyador i només per participar l’organització sortejarà cada setmana cinc lots amb productes de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes.

El concurs compta amb la col·laboració del diari AVUI i de l’agència de viatges Temps d’Oci.