Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Les prioritats de TV3

Dimarts d’aquesta setmana, durant tot el matí el Consell Executiu de la Generalitat va estar estudiant i debatent l’acord entre els Govern i l’Executiu espanyol pel que respecta a la […]

Redacció
Redacció 19/09/2007

Dimarts d’aquesta setmana, durant tot el matí el Consell Executiu de la Generalitat va estar estudiant i debatent l’acord entre els Govern i l’Executiu espanyol pel que respecta a la inversió a Catalunya en els Pressupostos Generals de l’Estat. La reunió, com cada dimarts, va acabar amb temps suficient per celebrar la pertinent roda de premsa explicant què ha donat de sí la reunió.

La d’aquesta setmana no era una qualsevol. S’havia de ratificar un acord de vital importància i magnitud per al desenvolupament del país i la inversió que hi vindrà de l’Estat en compliment de l’Estatut. Doncs bé, als editors del Telenotícies migdia de TV3 sembla que només li va merèixer la consideració de donar el tema de tercera notícia.

Primer Zapatero i la promesa d’ajuts per lloguer. Un ajut que, sigui dit de pas, segons expliquen El País i ABC ja està vigent des de 2005. Segona notícia la intervenció del governador del Banc d’Espanya per parlar de les hipoteques. Tercera, el que rebrà Catalunya en inversions i l’acord adoptat per tots els consellers, el Vicepresident i el President de Catalunya.

Així és ‘la nostra’. Catalunya a la tercera informació. Zapatero i Espanya, primer.