Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

Les federacions esportives catalanes es reuneixen a Caldes de Malavella

|

- Publicitat -

La jornada es dividirà en dues parts, la primera, en la qual es farà la Junta General d’Accionistes d’Unifed Esport, corredoria d’assegurances de la UFEC, i la segona, en la qual s’ha organitzat una jornada tècnica sobre els diferents aspectes que afecten les federacions i que acabarà amb un col·loqui.

Publicitat

La UFEC compta, a l’actualitat, amb un pressupost ordinari i d’inversions de 14 milions d’euros, gràcies als recursos propis, que obté d’apostar per les instal·lacions esportives i la seva gestió, tema de gran importància per a l’entitat amb vista al futur de l’esport català.

Les funcions, competències i objectius que té la Unió, d’acord amb la Llei de l’esport, són, entre d’altres, la promoció, defensa i representació de l’esport català en el seu conjunt, la col·laboració amb totes les entitats, els organismes públics i privats en el desenvolupament i la millora de l’esport a Catalunya.

L’actual president, David Moner, que va agafar les regnes l’any 1997, ha estat una persona clau en el creixement d’aquesta entitat.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió