Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Les entrades per veure al Boss, disponibles a partir del dijous

Bruce Springsteen i la incombustible E Street Band actuaran el 19 de juliol del 2008 al Camp Nou de Barcelona, ciutat que en principi havia esquivat en la seva gira de presentació del seu nou treball, “Magic”, segons ha informat la productora Doctor Music. Doctor Music ha informat que per al concert de Barcelona només es vendran sis entrades per persona. Els preus que oscil•len entre els 57 i els 71 euros, únicament a través de les tendeixis Fnac, dels punts de venda de la xarxa Tick Tack Tiquet i per telèfon (902 15 00 25).

Redacció 26/11/2007

Bruce Springsteen i la incombustible E Street Band actuaran el 19 de juliol del 2008 al Camp Nou de Barcelona, ciutat que en principi havia esquivat en la seva gira de presentació del seu nou treball, “Magic”, segons ha informat la productora Doctor Music.

Les entrades per a presenciar el concert del Boss es posaran a la venda dijous que ve dia 29 a partir de les 10.00 hores i es podran adquirir, a preus que oscil•len entre els 57 i els 71 euros, únicament a través de les tendeixis Fnac, dels punts de venda de la xarxa Tick Tack Tiquet i per telèfon (902 15 00 25).

En principi, el cantant nord-americà no tenia previst incloure Barcelona, on va actuar a l’octubre de 2006, en l’actual gira de presentació del seu nou àlbum, que va iniciar el passat dia 2 d’octubre a EEUU i que només contemplava les seves actuacions a Espanya a Madrid i Barakaldo (Biscaia). Aquesta nit, el Palau d’Esports de la Comunitat de Madrid acollirà l’inici de la gira europea del Boss, que demà actuarà a Barakaldo i que posteriorment ho farà en una desena de ciutats europees.

Doctor Music ha informat que per al concert de Barcelona només es vendran sis entrades per persona. El concert de Barcelona s’inclou en la segona part de la gira Magic Tour, que Springsteen iniciarà de nou a EEUU i que seguirà, a partir de maig, per diverses ciutats europees.