Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Lema i senyera compartiran la capçalera de la manifestació, en una solució salomònica

Solució salomònica per a la capçalera de la manifestació contra la sentència del Tribunal Constitucional espanyol (TC) sobre l’Estatut. Partits i entitats han pres finalment una decisió –tot i que no ha aconseguit la unanimitat- que comporta que en primer terme hi haurà el lema de la marxa, Som una nació. Nosaltres decidim, partit per dos cartells, entre els quals se situarà una senyera en posició horitzontal just darrere de la qual hi haurà els presidents de la Generalitat i del Parlament i els quatre expresidents. Just després s’hi situarà una gran pancarta amb el lema de la manifestació. D’aquesta manera, lema i senyera compartiran la part inicial de la marxa. CiU, però, s’ha ‘inhibit’ d’aquesta decisió.

Redacció
Redacció 08/07/2010

La comissió organitzadora de la manifestació, integrada per Òmnium, UGT, CCOO, Intersindical-CSC, CDC, UDC, PSC, ERC, ICV, EUiA, CUP i PDD, ha fet públic un comunicat en què explica:

‘La comissió organitzadora de la manifestació explica que:
– El lema es manté: Som una nació. Nosaltres decidim.
– La manifestació anirà encapçalada per la pancarta, amb el lema Som una nació. Nosaltres decidim, i tindrà un representant de cada una de les entitats, organitzacions socials i partits convocants.
– Aquesta pancarta anirà precedida per la senyera en posició horitzontal i el lema de la manifestació (Som una nació. Nosaltres decidim), amb els Molt Honorables Presidents de la Generalitat i el Parlament.
– Aquesta decisió no s’ha pres per unanimitat. Tot i així, totes les entitats i organitzacions criden a la màxima mobilització.
– La manifestació s’iniciarà a Passeig de Gràcia amb Diagonal a les sis de la tarda, amb totes les entitats i organitzacions convocants.’